Opgeleverde werken

Opgeleverde werken

Er staan diverse foto’s van opgeleverde werken onder het rolmenu “opgeleverd werk”.  Deze foto’s zijn een klein greep van de vele werken die Alwin opgelevert.
Van de vele kleinere werken wordt in principe geen foto gemaakt. Toch zijn er heel wat kleinere werkjes tussendoor. Wij zijn vaak ook afhankelijk van de creativiteit van onze klant voor het aanleveren van mooie foto’s. Als Alwin klaar is komt het schoonmaak werk voor de klant. Na het schoonmaken heb je pas mooie foto’s natuurlijk. De klant vragen wij toestemming natuurlijk of zijn foto’s op onze site geplaatst mogen worden.

De foto’s van al deze werkzaamheden zijn van opgeleverde werken door Alwin, Tegelzetbedrijf Alwin Reek.
Onder dit rolmenu krijgt u alvast een goede indruk van de kwaliteit en de vele werkzaamheden die Alwin voor u kan uitvoeren. In dit menu staan diverse foto’s van: gelegde tegel vloeren, en natuursteen vloeren, wand tegelwerk etc.

Diverse leg verbanden: .o.a Romaans verband en diagonaal verband. Halfsteens en vele andere legmethodes meer.
Vele badkamers met en zonder bad. Separate douches, en ook de nu de regelmatig gevraagde inloop douche.
Toiletten, keuken wand- en vloertegels. Afwerking van tegels op het aanrechtblad , tegels doorlopend naar de wand.

Zwevende en elektrische vloerverwarming. Vloerverwarming op uw cv ketel aangepast, kan ook d.m.v. uw handdoekradiator. Dit is mogelijk voor diverse kleinere ruimtes. Spachtelputz kan op uw wanden of op het plafond geplaatst.

Alwin plaatst regelmatig Spachtelputz, wordt ook wel sierpleister genoemd. In het plafond kunnen er meteen als u dat wenst, inbouwspots in worden geplaatst. Wand- en plafond afwerking met sierpleister/spachtelputz en diverse andere uitgevoerde werkzaamheden. Betondesign wordt door Alwin ook verwerkt.

Tegels op buitenmuur gezet.

tegelzetbedrijfalwinreek.nl/…/diverse-andere-werken