Badkamer en inloop-douche

Badkamer en inloop-douche

Voor uw badkamer en inloop-douche zijn er onnoemelijk veel mogelijkheden en ideeën om deze opdracht naar uw wens te realiseren.
Hoe uw badkamer of douche gaat worden hangt natuurlijk van diverse factoren af. Enkele toch wel belangrijke factoren zijn: Uw gezinssamenstelling, de grootte van de ruimte en zeker ook niet onbelangrijk, uw budget.

Wij plaatsen badkamers en douches met en zonder vloerverwarming. Een mooie oplossing voor vloerverwarming in de badkamer is om de vloerverwarming via uw handdoek radiator te laten installeren. Dit gebeurt d.m.v. een inbouwbox. Deze methode is voordelig in aanleg en in gebruik. U heeft met vloerverwarming altijd een warme badkamer vloer, welke snel droogt en schimmel vorming voorkomt.

Gas is veel voordeliger in gebruik dan elektriciteit. Een voordeel van elektrische vloerverwarming is dat deze het altijd doet. Ook in de zomer, wanneer uw ketel niet brandt. De vloerverwarming d.m.v. de inbouwbox verwarmt uitsluitend wanneer de c.v. ketel brandt, is deze uit, dan werkt deze vloerverwarming niet.

Het aanpassen van uw leidingwerk en de elektriciteit, alles is bij ons mogelijk. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het afwerken van het plafond welke wij met u kunnen doornemen. Plafonds met en zonder inbouw spots, afgewerkt met spachtelputz of sierpleister, hout, en diverse andere afwerkingen zijn mogelijk.

De keuze in tegels is heel groot. Er zijn vele maten tegels verkrijgbaar. De ventilatie van uw badkamer is ook een puntje dat aandacht nodig heeft, vaak wordt een goede ventilatie in de badkamer en in de douche vergeten.

Goede ventilatie is belangrijk in elke badkamer of douche.

Ventilatie voorkomt schimmel vorming en vroegtijdige veroudering van uw badkamer. Een badkamer meubel, een enkele of een dubbele wastafel, het is er allemaal.

Vele soorten kranen, inbouw kranen en douche garnituren. Al met al is er voor elke beurs en gezinssamenstelling een passende badkamer een douche of inloop douche door ons voor u te leveren en/of te installeren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Uw badkamer vraagt net als alles onderhoud. Op onze pagina onderhoud doen wij een poging  u hier wat aanbevelingen voor te geven.
Chroom blijft mooi wanneer u het chroom na gebruik van kraan of douche even nadroogt. U heeft dan nooit enig agressief schoonmaak middel nodig omdat er geen kalk  op droog chroom hecht.

https://www.tegelzetbedrijfalwinreek.nl/onderhoud/onderhoud-keramische-tegels/

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de aansluiting voor de vloerverwarming via uw handdoek radiator. Deze wordt in de wand geplaatst.

 

 

c.v. Heimeier badkameraansluitsets

https://www.tegelzetbedrijfalwinreek.nl/onderhoud/