Diverse werken

Diverse werken

Diverse andere werken, deze categorie valt buiten alle soorten tegel werkzaamheden, welke Alwin voor u kan verrichten. Dit is behoorlijk uitgebreid. Informeert u naar de vele mogelijkheden. Dit komt mede doordat Alwin vrij breed is opgeleid. Hierdoor kunnen wij u, met ons bedrijf, veel meer bieden dan uitsluitend het maken van tegel vloeren en badkamers. Opgeleid nog als allround tegelzetter, betekende vroeger dat je o.a. ook leerde stucken, het afsmeren van afdekvloeren. Tegels werden voor de jaren 80 nog in de specie gezet. Later vooral gelijmd. Nu komt zetten in de specie nog sporadisch voor.

Tegellijm, waarmee vele tegels nu worden verwerkt, bestond toen nog niet. Tegenwoordig worden of zijn de meeste muren al vlak gestreken door een stukadoor of af fabriek strak aangeleverd. Dat was voor de jaren 80 niet het geval. De opleiding moest toen ook veel uitgebreider zijn dan nu het geval is.

Installatie werkzaamheden, voor o.a. vloerverwarming en leidingwerk, heeft Alwin zich begin jaren 90 eigen gemaakt.
Een voordeel van een bredere opleiding voor u is, dat eventuele wijzigingen tijdens de werkzaamheden of diverse aanpassingen aan b.v. kozijnen etc., allemaal door Alwin zelf kunnen worden uitgevoerd. Wachten op een ander bedrijf is er dus niet bij. Tijdens sloop van de huidige ruimte kom je nog al eens voor onverwachte verrassingen te staan, voor Alwin geen probleem, dat wordt vakkundig opgelost.

Mozaïek, natuursteen, terrassen, plavuizen, de entree van stoep en trap, dit komt bij oudere woningen nog al eens voor, worden allemaal vakkundig uitgevoerd. Tegels gezet tegen de buitenmuur, het kan allemaal.  Spachtelputz, ook wel sierpleister genoemd, op de wand, het plafond en ook op de buitenmuur.

Het aanbrengen van plafonds met en zonder inbouw spots. Het realiseren van een badkamer wat nu een slaapkamer of zolderkamer is, het is allemaal mogelijk. Volledige badkamer installaties, het zijn werken die door Alwin al vele jaren gemaakt worden. Een indruk van de vele diverse andere werken en mogelijkheden van datgene dat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen krijgt u misschien wanneer u wat foto’s onder het rolmenu van andere werken op onze site bekijkt.

Enkele foto voorbeelden van de diverse andere werken staan op onze site. Diverse andere werken