Keukens

Keukens

Keukens en tegels horen gewoon bij elkaar. Er zijn diverse andere mogelijkheden om de keuken wand of vloer mee af te werken. Toch blijft de tegel favoriet in vele keukens. Een tegel is hygiënisch en makkelijk te onderhouden wat in een keukens natuurlijk heel belangrijk is. De tegel blijft ook mooi, beschadigd niet snel. Mocht er een tegel beschadigen, dan kan deze tegel(s) altijd vervangen worden door een nieuwe tegel.

De keuze mogelijkheid bij de tegel handel is groot. Diverse maten en kleuren tegels welke gecombineerd kunnen worden met elkaar of met andere materialen. Een sierstrip als detail, zo zijn er vele mogelijkheden waar je met tegels in de keuken uit kunt kiezen. Het aanrecht blad in de keuken, voorzien van tegels komt ook nog altijd voor. In ons land iets minder dan in andere landen. Bij ons komt de keuze voor een betegeld aanrecht blad weer wat vaker voor.

Het aanrecht blad voorzien van tegels heeft als voordeel: het kan tegen zuren, hete pannen, het is lang niet zo kwetsbaar als vele andere bladen wel zijn. Een tegel beschadigd door welke oorzaak dan ook? De tegelzetter zet er zo weer 1 of indien nodig een paar nieuwe tegels in en de wand, vloer of het keuken blad is weer prima.

Voorwaarde voor reparatie is natuurlijk wel dat er nog tegels zijn. Zorg er daarom altijd voor dat u wat tegels over houdt. Tegels veranderen snel op het moment en zijn dan niet meer bij te krijgen. De maatvoering is net even anders, of de kleur is anders en dan is het bijwerken niet zo onzichtbaar als dat het zou kunnen zijn.

 

Tegels in keuken liggend verwerkt

Tegels in keuken liggend verwerkt