Erkend tegelzetbedrijf

Erkend tegelzetbedrijf

Showroom waarin tegels worden geplaatst

Alwin plaatst vloertegels in een showroom

        Erkend tegelzetbedrijf met ruim 40 jaar ervaring.

Alwin Reek is een erkend tegelzetbedrijf en gespecialiseerd in het zetten van tegels ook nog op de ambachtelijke manier.

  • Traditioneel opgeleid ben ik nog als allround tegelzetter. Wat vele voordelen heeft, zowel voor u als voor mezelf:
  • Ik kan zelf stucken als blijkt dat muren niet vlak genoeg zijn om strak tegelwerk af te kunnen leveren.
  • Tijdens het tegelzetten worden kleinere oneffenheden in de muur opgevuld met tegellijm een slechtere muur moet eerst gevlakt worden voordat deze betegeld kan worden. Ik kan dit voor u uitvoeren, zodat er mooi tegelwerk wordt opgeleverd. In de specie zetten is ook een mogelijkheid bij “slechte” muren.
  • Ik kan uw tegels ook nog op de ambachtelijke manier verwerken. Ambachtelijk tegelwerk is de tegels in de specie gezet.
  • De muur hoeft dan nooit eerst te worden gestuukt of vlak gesmeerd. Het vlakken gebeurt tijdens het zetten met specie.
  • Vakkundig geplaatste tegels, op een solide ondergrond, geeft uw badkamer, keuken of tegelvloer een solide afwerking waar u jarenlang geen omkijken naar heeft.
  1. Elke tegel-, plavuizen-, en natuursteen vloer kunnen wij voor u verwerken. Op welke ondergrond dan ook. Wij maken of verzorgen de af-smeervloeren, cementdekvloeren of plaatsen zwaluwstaartplaten.
  2. Zwevende vloerverwarming plaatsen wij regelmatig. Vloerverwarming scheelt u al snel zo’n 25% in uw gasverbruik. Radiatoren kunnen hierdoor vervallen, wat het nodige rond dwarrelende stof scheelt.